HomeAanmeldenAanmelden vrijwilligers

Aanmelden vrijwilligers

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Marjon de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We zien uw aanmelding graag tegemoet!

De vrijwilligers die Stichting Bram ondersteunen hebben:

• het aanmeldformulier ingevuld
  • een intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator en de directeur van SBR gehad
  • de vrijwilligersovereenkomst ondertekend
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan Stichting Bram overhandigd

De vrijwilligers worden begeleid door de coördinator. Er vinden regelmatig gesprekken plaats tussen de vrijwilligers, de vrijwilligerscoördinator, begeleiders op de groep en (indien nodig) de leerkrachten van de basisschool. De vrijwilligers zijn nooit alleen met de kinderen, er staat altijd iemand stand-by om hulp te bieden.

Werkgroepen en hulp in natura

Naast de vrijwilligers op de groep, zijn er ook vrijwilligers die zich op een andere manier inzetten voor Stichting Bram. Voorbeelden hiervan zijn de mensen die helpen door onder andere:

• het verspreiden en controleren van promotiemateriaal
  • het organiseren en uitvoeren van (sponsor)acties
  • het opknappen van het lokaal
  • het organiseren en uitvoeren van collectes
  • het beschikbaar stellen van materialen/diensten/producten voor Stichting Bram