HomeSponsorsSponsor worden?

Sponsor worden?

Uw bedrijf als sponsor

Hieronder volgen enkele suggesties voor uw bedrijf.

• Stel een naamfonds op. U kunt binnen SBR een naamfonds instellen. De middelen uit dit fonds, dat de naam draagt van uw bedrijf, worden binnen SBR besteed aan de criteria die u daarvoor hebt gesteld. U stelt de voorwaarden, wij voeren het in uw naam uit. Zo geeft u namens uw bedrijf structurele steun aan SBR.
  • Sponsoring in natura. Wilt u uw expertise aanbieden ten behoeve van SBR? Uw vakkennis, maar ook uw product of dienst kan voor SBR zeer welkom zijn.
  • Schenking. U kunt een door u te bepalen bedrag schenken aan SBR. Het geld wordt dan besteed aan de algemene doelstelling van SBR.
  • Acties of evenementen. U kunt een bedrijfsactie op verschillende manieren invullen. Alle initiatieven, groot of klein, met het doel SBR financieel te steunen zijn meer dan welkom. Wellicht ontvangt u bij een afscheid binnen uw bedrijf liever een donatie ten behoeve van SBR in plaats van cadeaus? Of wilt u ons helpen in het communiceren van onze boodschap? Wij wisselen graag van gedachten over de mogelijkheden.